S přicházejícím překvapivě krásným jarem se společnost Ultra Premium Brands (UPB) rozhodla přichystat také jedno překvapení. V krásných prostorách obchodu Warehouse#1 oficiálně představila nový produkt ze svého portfolia - francouzský bezinkový likér St-Germain.
UPB společně se zástupci výrobce tohoto likéru Celine Mall a Gillesem Bensabeurem, připravila prezentaci, na které jsme byli seznámeni nejen s výrobou této lahůdky, ale také s drinky, které je možné z likéru vytvořit. Součástí této prezentace tak bylo i předvedení tzv. Perfect serve a Eduard Ondráček nám názorně ukázal, jak s likérem pracovat. Jednou z největších zajímavostí likéru je jistě i to, že za vznikem jeho receptury stojí mimo jiné i Simon Difford (vydavatel cocktailové knihy Difford´s Guide, kde se likér často využívá).
Neméně zajímavou informací o St-Germain je i fakt, že se pro jeho výrobu v průměru používá o polovinu méně cukru, než pro výrobu jiných likérů. Použitý cukr je navíc třtinový, což má samozřejmě opět velký vliv na chuť.
Vzhledem k tomu, že nám likér opravdu zachutnal, připravujeme pro vás v Innuendu speciální bezinkový týden, kdy vám drinky z této lahůdky velmi rádi představíme. Věříme, že se pak stane i vaším velkým oblíbencem.
0 komentářů:
Okomentovat